Hjemmelavet koldskål

Hvis ikke det er tydeligt på denne blog, så har jeg en stor kærlighed for alt der er sødt ✨

Dette gælder også koldskål, hvor jeg foretrækker at denne er fuld af sødme fra ægge-snapsen og friskhed fra kærnemælken. Prøv opskriften herunder for den bedste koldskål, og den nemmeste koldskål-opskrift du kunne tænke dig.

Det skal du bruge:

  • 2 pasteuriserede æg
  • 4 spsk. sukker
  • 1 spsk. vaniljesukker
  • 1 ltr. økologisk kærnemælk

Sådan gør du:

Pisk æg og sukker i et par minutter til du får en hvid og meget luftig æggesnaps.

Tilføj vaniljesukkeren og pisk igen.

Hæld nu forsigtigt kærnemælken ned til ægge-snapsen langs kanten af skålen, uden at ødelægge ægge-skummet. Rør forsigtigt det hele sammen og server med kammerjunker. Hvis du ønsker din koldskål skal være mere syrlig kan du tilføje en smule citronsaft, men den er også helt fantastisk som den er!

Velbekomme ✨

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.